Smart Shoring Solutions

Software ontwikkeling en Business Intelligence

Smart Shoring Solutions

Onze dienstverlening is simpel gezegd het vaststellen van de voor u juiste partner of partners om samen met u software en business intelligence te ontwikkelen, testen en te onderhouden alsmede het begeleiden van de levering door de partner(s). Mochten onze bestaande partners niet de benodigde expertise of capaciteit beschikbaar hebben, zullen wij nieuwe partners voor u vinden en in ons programma opnemen.

Onze dienstverlening is onderdeel van de overeenkomst die u aangaat met onze partner(s). Onze inspanningen om voor u de juiste partner(s) te vinden zullen wij u niet in rekening brengen.

Voor het gehele traject van zoeken, matchen, contracteren en leveren van de overeengekomen diensten door de partner(s) zijn wij uw vaste aanspreekpunt in Nederland. Wij streven naar duurzame relaties, hoge kwaliteit van dienstverlening en optimale klanttevredenheid.

Voor bedrijven die schaalbare en betaalbare capaciteit voor hun snelle en solide software en business intelligence ontwikkeling wensen, hebben wij de passende oplossing.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten! Wij komen graag langs om vrijblijvend kennis te maken en van gedachten te wisselen of wij u kunnen helpen uw ambities waar te maken.

U kunt ons bereiken via onderstaande contact gegevens.